Vullingen

Hieronde staan vullingen die er gebruikt kunnen worden in uw taart.                      

  • Botercreme (evt met een smaakje erdoorheen zoals citroen of vanille, ook wel creme au beurre genoemd in de patisserie-wereld..)
  • Botercreme met je favoriete koekjes erdoor gemengd.
  • Botercreme extra (botercreme met banketbakkersroom) eventueel met je favoriete koekjes erdoorheen ( gestampte bokkepootjes of oreo's bijvoorbeeld)
  • Banketbakkersroom
  • Zwitserse room
  • Diverse soorten fruit door botercreme of slagroom gemixt.
  • Citroenkwark
  • Hazelnootcreme
  • Chocolademousse
  • Aardbeienmousse
  • Frambozenmousse
  • Bananenmousse
  • Bananencreme
  • Dulce de leche (=caramelpasta)
  • Diverse soorten jam
  • Kersenvlaaivulling
  • Lemoncurd (zeer friszoete "jam" met citroen)
  • (evt aangevette) Slagroom..

Wanneer uw favoriete vulling er niet tussen staat, kunt u het alsnog vragen of de gewenste vulling mogelijk is.