Vullingen
Hieronde staan vullingen die er gebruikt kunnen worden in uw taart.
- Botercreme (evt met een smaakje erdoorheen zoals citroen of vanille, ook wel creme au beurre genoemd in de patisserie-wereld..)
- Botercreme met je favoriete koekjes erdoor gemengd.
- Botercreme extra (botercreme met banketbakkersroom) eventueel met je favoriete koekjes erdoorheen ( gestampte bokkepootjes of oreo's bijvoorbeeld)
- Banketbakkersroom
- Zwitserse room
- Diverse soorten fruit door botercreme of slagroom gemixt.
- Citroenkwark
- Hazelnootcreme
- Chocolademousse
- Aardbeienmousse
- Frambozenmousse
- Bananenmousse
- Bananencreme
- Dulce de leche (=caramelpasta)
- Diverse soorten jam
- Kersenvlaaivulling
- Lemoncurd (zeer friszoete "jam" met citroen)
- (evt aangevette) Slagroom..
Wanneer uw favoriete vulling er niet tussen staat, kunt u het alsnog vragen of de gewenste vulling mogelijk is.
Maak jouw eigen website met JouwWeb